Google+

Médiaajánlat

A DietOn®-nál hiszünk abban, hogy tudatossággal, folyamatos edukációval, közösségi összefogással és a DietOn® használatával a cukorbetegek élete lehet olyan rugalmas és szabad, mint egészséges társainké.

Oldalainkon folyamatosan frissülő hírekkel igyekszünk informálni a cukorbetegeket és az egészséges életet élőket az orvostudomány legújabb felfedezéseiről, fejlesztéseiről, a mindennapokat befolyásoló kapcsolódó területek újdonságairól az étkezéstől a jogi vonatkozásokon át a szórakozásig.

Aki nálunk hirdet, egy olyan tudatos közösség tagjait szólítja meg, akik tisztában vannak azzal, hogy saját érdekük egészségük és életük folyamatos védelme, és ebben segítik, buzdítják is egymást, mert nálunk a közösség igazi érték.

Hirdetési lehetőségek a DietOn.hu-n és a MyDietOn.com oldalain:

A bannerek fix és slideshow kivitelben rendelhetőek. Bármely hirdetési felületen elhelyezhető álló, illetve mozgó képes hirdetés is. Egyedi méretű hirdetési felületekre vonatkozóan és további lehetőségekkel kapcsolatban (szponzorált tartalom, saját menüponthoz kapcsolódó egyedi oldal részletei, stb.) érdeklődjön e-mailben!

Alapdíjak

    940 x 350 Leaderboard banner: 90.000 Ft.

    940 px x 175 px alacsony Leaderboard banner: 60.000 Ft.

    620 px x 314 px < Large rectangle (nagy téglalap) hirdetés: 60.000 Ft-tól.

    620 px x 125 px < Long-tail rectangle hirdetés: 30.000 Ft.

    258 px x 258 px Square (négyzetes) hirdetés: 30.000 Ft.

    258 px x 125 px Small rectangle (kis téglalap) hirdetés: 15.000 Ft.

    258 px x 380 px < oldalsó sky craper hirdetés: 45.000 Ft-tól méretarányosan téglalap hirdetések alapján.

A feltüntetett díjak egy hónapos megjelenésre és bármely standard oldal középső harmadára vonatkoznak, az áfát nem tartalmazzák. Oldalaink felső harmada +20%, alsó harmada -20% árkülönbözettel vehetők igénybe.

Igény esetén a közösségünk meggyőzésére leginkább alkalmas testre szabott hirdetését el is készítjük. Egyedi ajánlatért, mennyiségi- és partneri kedvezményekkel kapcsolatban forduljon hozzánk az info@mydieton.com e-mail címen!

Általános hirdetési feltételek  

 1. A gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény és a Magyar Reklámetikai Kódex előírásainak betartásáért teljes körű felelősséggel a Megrendelő tartozik.
 2. A DietOn® Portál nem tesz közzé olyan hirdetést, amelynek közlése magyar jogszabályi tiltásba, vagy a Magyar Reklámetikai Kódex előírásaiba ütközik, illetőleg alkotmányos elveket sért, vagy közerkölcsi szempontból kifogásolható.
 3. A Kiadó nem vállalja a felelősséget a Megrendelő által leadott anyagok (fotók, ábrák, grafikonok, emblémák, stb.) elégtelen minőségéből következő hibákért, illetve fenntartja magának a jogot, hogy a nem megfelelő minőségű anyagok megjelentetését megtagadja.
 4. A Kiadó nem vonható felelősségre sem a hirdetések tartalmáért, sem a hirdetések megjelenésének elmaradásából bekövetkező károkért. A Megrendelő köteles a Kiadót kártalanítani, amennyiben konkrét hirdetés miatt a Gazdasági Versenyhivatal elmarasztalja.
 5. A fizetési kötelezettség elmulasztása esetén a kiadó felfüggesztheti a további-, előzetesen már megrendelt hirdetések közlését. Fizetési késedelem esetén a kamat mértéke a jegybanki alapkamat kétszerese, melynek behajtási költségét is a Megrendelőre terheljük.
 6. Hirdetés lemondása esetén a fizetendő kötbér a megrendelés és a leadási határidő között a hirdetési díj 50%-a amennyiben a teljes tartalmat a Megrendelő biztosítja, 100%-a az anyagleadási határidő után, vagy amennyiben a megrendelésnek a hirdetés elkészítése is része.
 7. A Kiadó - konzekvenciák nélkül - fenntartja magának a jogot, hogy szabad mérlegelés szerint, indoklás nélkül elutasíthat hirdetéseket.
 8. A Kiadó nem tudja kizárni annak lehetőségét, hogy a hirdetéssel azonos oldalra konkurens termék,  vagy szolgáltatás hirdetése kerüljön.
 9. A helyfelár nélküli hirdetések elhelyezését az oldalharmadon belül a Kiadó megváltoztathatja.
 10. A Kiadót nem terheli felelősség, ha a hirdetés késedelmes leadásából eredően az előzetes megállapodás szerinti elhelyezés nem teljesíthető.
 11. A Kiadó fenntartja magának a jogot, hogy az árakat és az oldalstruktúrát bármikor megváltoztathatja.
 12. A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a többszörösen módosított 1959. évi IV. törvénynek, azaz a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvének vonatkozó rendelkezései az irányadóak.

Felhívjuk hirdetőink figyelmét, hogy oldalaink megjelenítése során monitortól és monitor-beállítástól függően szín- és tónusbeli eltérések előfordulhatnak.